Wednesday, February 9, 2011

meee????tYp3 of TeeNNn???


what type of teen are you????~~


You are......MELLOW CELLO!!!!

you don't care what people think.you are pretty stubborn,but don't like to admit it.
you act out,even if you don't realize it,and want to breeze through highschool.


ahahahahhhh,,,,,...honestly,what on earth is MELLOW CELLO????anyway,aq agak mengaku r yg aq memang a bit stubborn...ker banyak jugak actually?huhu T__T

ookeeyyy,aq jugak x berapa suka nak fikir2 banyak2 pasal pandangan orang.tapi ada banyak time jugak yg aq kisah..as 4 example,baju apa aq nak pakai,okey tak aq buat macam nie,and the most thing,aq memang x makan banyak depan orang....^_^cover la konon...ceehhh~~

mungkin maksud dia kat sini,apabila aq dah x larat nak fikir pasal pandangan orang.aq akan buat ja anything yang aq nak buat.sebab fikir banyak2 hanya akan buat aq tambah sakit kepala jaa..and tambah kalau kita asyik nak jaga hati orang,sedangkan orang tu langsung2 x kisah pasal hati kita.aq dah banyak kali kena macam tu.sampaikan aq dah serik.since then,aq ambil jalan mudah.aq x suka fikir banyak2.yang penting,jangan fikirkan sangat menda2 menyakitkan hati macam tu.and kepada insan2 yang berkenaan,,.~sila kawal diri anda.karang saya pulak yang x terkawal susah nanti kang......

0 comments:

Post a Comment