Tuesday, March 4, 2014

Angan-angan itu indah. 0_o


Taman Botani Pulau Pinang. 

Macam best jer taw tempat ney. Tadi aq pergi teman kawan aq cari bahan untuk assignment dia. Kat tempat ney la. Kawasan dia best, macam kau pergi situ naik bukit tar, and sekeliling dia ada pokok pokok rimbun menghijau yang jadi teman sepanjang jalan. Aq memang suka sungguhlah kalau tempat-tempat yang full of nature neyh. 

Ramai betul orang datang jogging kat sini. Especially chinese ah. Yang selain tu ada la dua tiga kerat.
Segan nak confess.(heeee) tapi aq teringin nak pergi tempat-tempat macam ney dengan suami aq. Rasa macam tenang gila dekat tempat macam tu. Cantik pulak tu. Solitude gittew.  =)


 aq rasa sbb panas. tu yg jd mcm ney
 sakura_cherrybloom_sweetlove

0 comments:

Post a Comment