Thursday, July 10, 2014

Reason kenapa aq let go Accounts. T__T

This incident actually happened quite a long time ago. Been decomposing in my draft since then., lol. A funny memorable moment with love.

                       ***********
    
     Bought quite kinds of burgers at desasiswa aman damai, of course with different prices. > the seller counts the total prices and asked us for confirmation. > alamak ! (tercengang smbil lwn tgok dua org) > that seller tnjuk kat fon suruh check calculator. (oh,okay..) > me : bg rm50. > effa : aq pnya bqapa? > me: tercengang lg smbil tgok cicak kat ats ceiling. (wat2 kira harga) mna plak kalkulator neyh... > nmpak that seller gelak (mcm mna bleh msuk u ney?) > effa: ten, sbb 2 kta amek b.i.... > riuh gelak dua2...


                     ***********

Masa sekolah dulu aq heroin bertahan subjek Akaun kowt. Dari zaman Form 5 sampai matrik Akaun aq mana pernah dpt bawah 90. Tolak zaman Form 4 sebab masa tu memang langsung2 tak tahu apa itu Akaun. Ngeheheh (ini mmg epic kerana subjek lain aq mmg fail)
Benda yang paling aq ingat masa interview nak masuk usm ialah soalan diorang kenapa tak nak further Akaun. And jawapan aq:  saya tak mampu nak fight dengan Math lagi dah.


And nahh, there you go. Tesol majoring with multimedia as minor. Walaupun macam dah major multimedia pulak gayanya. Dengan video editing, flash, photoshop, illustrator, 3d bagai. Aq nasihatkan bagi jenis yang diri tak kreatip macam aq ney, mohon tolak jauh-jauh subjek multimedia neyh. huhuu


1 comments:

miss aten said...

Yeah, mobile editing sucks.

Post a Comment